3 tips til indlæsning af din lydbog

3 tips til indlæsning af din bog

Du har skrevet din bog og vil nu lave den til en lydbog. Vi har samlet 3 tips, der hjælper dig med at komme godt fra start, så din lydbog kan blive en succes.

 1. Varm din stemme op →  Det er vigtigt, at du ikke overanstrenger din stemme.
  Den skal jo læse din bog højt hele vejen til det sidste punktum.
   
 2. Læs langsomt og tydeligt →  Når du læser langsomt, får du alle nuancerne med
  og undgår at lave fejl, så du skal læse om.
  Du skal ikke være bange for at læse for langsomt op.

 3. Giv dig god tid → Der skal være plads til pauser.
  Hvis det er din første bog, skal du huske at være god ved dig selv.
  Du skal huske vand til halsen, så den ikke bliver tør. 

Hav de her tre ting i tankerne, når du skal indlæse din lydbog, så er du allerede kommet et langt stykke ad vejen, og din lydbog er tættere på at blive en succes. Det er også vigtigt at finde ud af, om du skal indlæse stående eller siddende. Du må prøve begge dele og finde ud af, hvad der passer bedst til dig. 

Der er også stor forskel på, om det er din egen eller en andens bog, du indlæser. Når det er din egen bog, er du involveret på en helt anden måde. Dog skal du huske, at andres bøger fortjener at få lagt lige så meget arbejde i indlæsningen, så lytteren ikke får fornemmelsen af, at indlæseren egentlig ikke gad at indlæse pågældende bog. Derfor er det vigtigt, at dit fundament er på plads → Dig, din stemme og tiden. 

Hvor er alt det tekniske henne?

Det fokuserer vi ikke på her, hvor det er dig som indlæser, der er omdrejningspunktet. 

Vi glæder os supermeget til at høre din lydbog, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så hvis du har behov for det, skal du endelig bare tage på os, da vi både kan være behjælpelige, hvis du selv vil indlæse, eller indlæse den for dig, hvis du har brug for det.