5 tips til at gøre dit manuskript klar til et forlag

5 tips til at gøre dit manuskript klar til et forlag

Går du med drømmen om at skrive en bog og få den udgivet?

Måske har du allerede skrevet et manuskript, men du er lidt i tvivl om, hvordan du får det udgivet.

Vi har i samarbejde med Forlaget Empey fundet fem tips til dig, så du kan gøre dit manuskript klar til at blive sendt ind til et forlag.

Du kan gøre rigtig meget selv for at gøre beslutningen meget lettere at tage for forlaget.

  1. Gør din ide til virkelighed: Skriv dit manuskript!
  2. Læs det grundigt igennem!
  3. Læs korrektur (fjern de værste fejl)!
  4. Få en til at læse det igennem!
  5. Find et forlag, der passer til din genre

Der findes uden tvivl et publikum til din bog. Det er vigtigt, at du finder det helt rette forlag at arbejde sammen med. Det er vigtigt, at du undersøger markedet, så du finder det helt rigtige forlag!

Inde hos Forlaget Empey kan du læse meget mere dybdegående om de ting, du skal tænke over, når du tager fat i et forlag. 

De fem ting, vi har skrevet, er meget universelle og passer til mange forlag. Når du går ind og læser den mere dybdegående tekst hos Forlaget Empey, så er det skrevet ud fra, hvordan de gerne vil have, at forfattere skal gøre overfor dem. Der kan være små forskelle fra forlag til forlag. Du kommer langt med et manuskript, der er gennemlæst og gennemarbejdet.

Med disse fem trin er du rigtig godt på vej til at gøre dit manuskript til en bog.

Mangler du nogen til at læse korrektur på din bog, så tag endelig fat i os. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Vi elsker bøger og vil gerne hjælpe dig med at få din bog ud i verden. Vi glæder os til at læse din bog.