Gør bogdrømmen til virkelighed

Gør bogdrømmen til virkelighed 

Dét, du lige har læst, er titlen på vores podcast. En podcast, som vi er sikre på, vil gøre en forskel for de mange forfatterspirer, der er derude. 

I de to sidste år har vi haft virksomheden GladGlad, hvor vi har hjulpet folk med at få deres bogdrømme til at gå i opfyldelse ved at stå for korrekturlæsning, grafisk opsætning og indlæsning af lydbøger. Udover bøgerne har vi også hjulpet med andre grafiske og korrekturmæssige opgaver. Det har været fedt at kunne hjælpe andre med at gøre deres bogdrømme til virkelighed.

Igennem de to år er der flere, der har spurgt, om vi også udgiver bøger, altså, om vi er et forlag. Det har vi hele tiden svaret nej til, da vi netop ikke var et forlag – indtil nu altså. Vi har netop relanceret os selv som Forlaget GladGlad.

Vi er også vilde med podcasts, og vi følte ikke, at vi kunne finde en podcast på dansk, der omhandler dét, som vi vil tale om. Der findes mange podcasts om bøger: anmeldelser, interviews og snak med forfattere, men vi kunne ikke finde én, hvor selve skriveprocessen og dét at udgive en bog var i fokus.

Derfor besluttede vi at udfylde tomrummet ved selv at lave sådan en podcast. Vi håber, at du vil finde den spændende at lytte til, og at den kan være nyttig for dig i dit skrivearbejde. Hvis der er et emne, du gerne vil have, at vi tager op i en episode, skal du bare tage fat i os, og så skal vi nok kigge på det.

Vores plan er at udgive et nyt afsnit af podcasten hver anden fredag, og vi håber, at du vil lytte med og dele den med alle de forfatterspirer, du kender.

Det var en lille introduktion til podcasten.

Vi lyttes ved.