Ghostwriter

Få hjælp til at skrive din bog

Har du en bog, du gerne vil have skrevet, kan du få hjælp til at skrive den af en ghostwriter. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få skrevet din historie ned, så du kan få gjort din bogdrøm til virkelighed. Det kan være din personlige historie, eller måske har din virksomhed 50 års jubilæum og du vil gerne fortælle historien. Uanset hvad, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at skrive din bog.

Hvad betyder det, hvis din bog ikke bliver skrevet? Det betyder, at der ikke er nogen læsere, der bliver inspireret af dig og din historie, og vi lærer dig ikke bedre at kende. Det betyder, at al den viden, du har, ikke bliver delt med alle os, der gerne vil lære af dig og alle de erfaringer og spændende historier, du har samlet gennem hele dit liv. 

Ghostwriterprocessen

En ghostwriterproces er individuel og planlægges sammen med dig ud fra dine behov. Der er dog en overordnet ramme, vi arbejder indenfor, der indeholder følgende:

→ Indledende snak.
       – Vi finder ud af, hvad du har brug for.
       – Vi hjælper dig med at udarbejde en tidslinje for din historie.
       – Vi sætter en dato for det første interview/snak.
→ Vi skriver et prøvekapitel, så du kan mærke, om vi rammer din stemme.
→ Vi planlægger de følgende interviews sammen.
→ Vi skriver bogen færdig.
→ Du får teksten til gennemlæsning og godkendelse.
→ Ved OK fra dig, sætter vi bogen op og gør den klar til tryk.
→ Det aftales individuelt, om bogen også skal laves til en e-bog og/eller lydbog.

Ghostwriting er en proces, der tager tid, så vi kan få din historie til at afspejle, hvem du er og hvad du gerne vil fortælle.

Hvad koster en ghostwriter?

Det helt store spørgsmål er altid, hvad koster en ghostwriter? Det kommer an på projektets størrelse. Vores pris inkluderer desuden også den grafiske opsætning af bogen.

Vil du gerne høre, hvad det koster at få ghostwritet din bog af os, skal du kontakte os, så vi kan høre lidt om dine tanker. Ud fra denne snak om forventninger og deadlines, giver vi dig en pris for ghostwriting af din bog, så den kan blive til virkelighed.

Hvorfor kan vi hjælpe dig?

Vi har den faglige viden, der skal til for at gøre din bog til virkelighed. Vi arbejder intenst med tekster. Vi både skriver, redigerer og sætter tekster op grafisk og kan hjælpe dig med hele trykkeprocessen, så du til sidst står med en færdig bog i hånden. En bog, hvori du fortæller din historie og deler din viden, hvor du er gået fra tanke til handling, som du nu er klar til at dele med verden.

Nyttige links

Vil du gerne blive lidt klogere på, hvad en ghostwriter er, og om du har brug for en, så har vi skrevet lidt mere om det her.

close

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.