Grafisk opsætning
af din bog og e-bog

Vi hjælper dig med grafisk design og opsætning af din bog og e-bog

Når vi hjælper dig med grafisk opsætning af din bog, starter vi altid med en forudgående snak. Her finder vi ud af, hvad dine behov er, og hvad du har brug for hjælp til. Når vi tager denne snak, snakker vi produktet igennem, og vi lytter til, hvordan du forestiller dig, at resultatet skal være. På den måde er det meget nemmere for os at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Opsætning af din bog + omslag
  • Opsætning af din e-bog

Tre ting, du gerne må tænke over, når vi skal hjælpe dig med grafisk design

Når vi skal hjælpe dig med grafisk design, er der tre ting, du gerne må tænke over forinden. Det er for eksempel, om det skal trykkes, og hvis ja, har du så et bestemt trykkeri i tankerne? Hvilke farver skal der bruges? Er der nogen bestemt info, der skal med?

Hvis du har svært ved at bestemme dig, eller ikke har nogen ide om, hvad du egentlig ønsker, så frygt ikke. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe og guide dig, så du får en god opsætning, der understøtter budskabet i din bog.

Når du er kommet dertil, at din bog skal sættes op, så er der nogle ting, du skal tænke over, når du skal sætte den op. Vi har samlet det hele i en liste, så du nemt kan danne dig et overblik.

Hvem sætter din bog op?

Når din bog skal sættes op, er det vores grafiker Pernille, der sætter din bog op og gør den klar til tryk. Hun har mange års grafisk erfaring indenfor trykkeribranchen og har sat mange bøger og andet grafisk op. Det betyder at hun sammen med dig får sat din bog op, så den er klar til tryk og kan laves til en e-bog.

    Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.