Kom i kontakt med os

Udfyld formularen og bliv ringet op.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 42 83 71 45.

Hvem er vi?

Vi ved, at der sidder mange dygtige forfatterspirer derude, som går rundt med store drømme om at udgive både bøger og lydbøger, og her vil vi bare så gerne hjælpe. Vi er hver især uddannet inden for et felt, der interesserer os rigtig meget – både rent personligt såvel som professionelt. Derfor kan vi, ved at slå vore kompetencer sammen, tilbyde dig forskellige ydelser i forbindelse med din bog, så vi, uanset om du drømmer om en fysisk bog eller en lydbog, kan hjælpe dig med at få gjort din drøm til virkelighed.

  

Vi har samtidig en vision om at møde dig dér, hvor du er. Det betyder, at vi altid snakker i øjenhøjde og lytter til dig og dine ønsker, så den endelige bog bliver lige præcis, som du gerne vil have den.

Vi er en nystartet virksomhed, og vi har valgt at kalde os GladGlad. Det kommer først og fremmest af, at vi er gift og derfor begge to hedder Glad til efternavn. Derudover afspejler det i høj grad også vores sind, den tilgang, vi har til dét, vi laver, og så selvfølgelig det faktum, at vi er så glade for at kunne hjælpe dig.

Kenneth Glad

Kenneth Glad

Kenneth er vores retstavnings- og grammatiknørd. Som Cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur kan han hurtigt se, om der mangler et nutids-r eller et komma i din tekst. Har du behov for et mere sam-menhængende og grundigt eftersyn af din tekst, står Kenneth også klar til at være redaktør på din tekst, så den kan komme til at frem-stå så skarp som muligt.

Pernille Glad

Pernille Glad

Pernille er vores ekspert på det grafiske område. Som udlært medie-grafiker har hun øje for, hvilke stemninger, der kan opstå med forskellige farver og motiver. Skal du have sat din bog op og lavet omslag, så er hun klar til at hjælpe.

Kundeudtalelser

Mads-Peder Winther Søby

Mads-Peder Winther Søby

Forlaget Empey

Min varmeste anbefaling af GladGlad ved Pernille og Kenneth.

Jeg har i forbindelse med opstart af Forlaget Empey benyttet mig af GladGlad til logo, korrektur, grafisk arbejde, oplæg til markedsføring og opsætning af såvel fysiske bøger som e-bøger. Pernille og Kenneth har arbejdet meget omhyggeligt og passioneret med opgaverne.

Laura McLaughlin

Laura McLaughlin

Forlaget Forårsbørn

Vi har sat særlig pris på Pernilles effektivitet og hurtige respons, så vi har kunnet overholde alle vores deadlines.

Derudover er Pernille utrolig rar og dejlig at arbejde med.

Vi anbefaler helt klart GladGlad og tøver ikke med at kontakte dem igen til et andet bogprojekt.

Stine Fentz

Stine Fentz

Coach

GladGlad producerer størstedelen af mit grafiske materiale til min markedsføring og til contentklubben. De er glade i GladGlad og de smitter med den gode energi og evnen til professionelt samarbejde. 👏

GladGlad får mine
største anbefalinger ❤

close

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.