Kontakt & Om

Kom i kontakt med os

Udfyld formularen og bliv ringet op.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 42 83 71 45.

Hos Forlaget GladGlad sidder vi klar til at hjælpe dig, hvis du drømmer om at få en bog udgivet.

Vi er to personer, hvoraf den ene af os er uddannet mediegrafiker og den anden i Nordisk Sprog og Litteratur. På den måde er vi eksperter inden for to vidt forskellige områder, og vi kan derfor tilbyde dig en pakke-løsning, hvor du får både korrekturlæsning og grafisk opsætning af din bog. Vi hjælper med lige præcis dét, du har brug for, så uanset hvor i pro-cessen, du har brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe med at få gjort din drøm om en bog til virkelighed.

Vi er glade for at kunne gøre en forskel for alle de forfatterspirer, der går rundt derude med en masse store drømme, og vi vil hellere end gerne bidrage til, at chancerne for at få disse drømme opfyldt forøges.

Vi hjælper dig med det, du har brug for, så uanset hvor i processen, du har brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe med at få gjort din drøm om en bog til virkelighed.

Vi hjælper med

• Korrekturlæsning
• Grafisk opsætning
• Lydbøger
• Bogudgivelse

Når vi hjælper dig, fokuserer vi altid på, at det er din bog. Derfor lytter vi og kommer gerne med forslag, men lader altid din stemme skinne igen-nem i det færdige produkt.

Tag endelig kontakt og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad enten du har brug for korrekturlæsning, råd omkring en god opsæt-ning eller blot brug for et par nye øjne på din bog, skal du endelig kontakte os på 42 83 71 45 eller sende en mail på hej@gladglad.dk, så vi kan indlede en samtale om, hvad du har brug for, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig videre i processen.

Hvem er vi?

Vi ved, at der sidder mange dygtige forfatterspirer derude, som går rundt med store drømme om at udgive både bøger og lydbøger, og her vil vi bare så gerne hjælpe. Vi er hver især uddannet inden for et felt, der interesserer os rigtig meget – både rent personligt såvel som professionelt. Derfor kan vi, ved at slå vore kompetencer sammen, tilbyde dig forskellige ydelser i forbindelse med din bog, så vi, uanset om du drømmer om en fysisk bog eller en lydbog, kan hjælpe dig med at få gjort din drøm til virkelighed.

  

Vi har samtidig en vision om at møde dig dér, hvor du er. Det betyder, at vi altid snakker i øjenhøjde og lytter til dig og dine ønsker, så den endelige bog bliver lige præcis, som du gerne vil have den.

Vi er et nyetableret forlag, og vi har valgt at kalde os Forlaget GladGlad. Det kommer først og fremmest af, at vi er gift og derfor begge to hedder Glad til efternavn. Derudover afspejler det i høj grad også vores sind, den tilgang, vi har til dét, vi laver, og så selvfølgelig det faktum, at vi er så glade for at kunne hjælpe dig.

Kenneth Glad

Kenneth Glad

Redaktør / Korrekturlæser

Kenneth er redaktør og korrekturlæser på forlaget. Det betyder, at han giver dig feedback på din bog, så den kommer til at stå stærkest mulig. Han er også vores retstavnings- og grammatiknørd, der hurtigt kan se, om der mangler et nutids-r eller et komma i din tekst.

Pernille Glad

Pernille Glad

Forlægger / Grafisk Designer

Pernille er forlagets forlægger. Det betyder, at hun har det store overblik over forfattere og udgivelser. Hun er også vores ekspert på det grafiske område. Som udlært mediegrafiker har hun øje for, hvilke stemninger der kan opstå med forskellige farver og motiver. 

Kundeudtalelser

Mads-Peder Winther Søby

Mads-Peder Winther Søby

Forlaget Empey

Min varmeste anbefaling af GladGlad ved Pernille og Kenneth.

Jeg har i forbindelse med opstart af Forlaget Empey benyttet mig af GladGlad til logo, korrektur, grafisk arbejde, oplæg til markedsføring og opsætning af såvel fysiske bøger som e-bøger. Pernille og Kenneth har arbejdet meget omhyggeligt og passioneret med opgaverne.

Laura McLaughlin

Laura McLaughlin

Forlaget Forårsbørn

Vi har sat særlig pris på Pernilles effektivitet og hurtige respons, så vi har kunnet overholde alle vores deadlines.

Derudover er Pernille utrolig rar og dejlig at arbejde med.

Vi anbefaler helt klart GladGlad og tøver ikke med at kontakte dem igen til et andet bogprojekt.

Stine Fentz

Stine Fentz

Coach

GladGlad producerer størstedelen af mit grafiske materiale til min markedsføring og til contentklubben. De er glade i GladGlad og de smitter med den gode energi og evnen til professionelt samarbejde. 👏

GladGlad får mine
største anbefalinger ❤

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.