Lydbog

Få hjælp til din lydbog

Hos Forlaget GladGlad elsker vi lydbøger! Det er en supergod måde, hvorpå du kan blive underholdt og lære nyt samtidig med, at du laver noget andet eller bare gerne vil lytte til en god bog.

Vi kan hjælpe dig med at gøre din drøm om en lydbog til virkelighed, så endnu flere mennesker kan nyde din bog. Der er mange forskellige bøger og tekster, der kan blive indlæst som lydbog, herunder:

  • Romaner
  • Fagbøger
  • Børnebøger
  • E-bøger
  • Foldere

Uanset hvilken form for tekst, du har i tankerne, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig med at gøre teksten til en lydfil.

 

Din bog og din stemme

Når vi hjælper dig med din lydbog, sørger vi selvfølgelig altid for, at din stemme skinner igennem – og det er uanset, om det er din stemme, der læser lydbogen op eller ej.

Vi ved, at det har betydning for bogen og dét budskab, du ønsker at sende, hvilken oplæsningsstemme, der er.

Derfor har du også mulighed for at høre de stemmer, vi har at gøre med, inden du vælger, at vi skal stå for indlæsningen.

 

Få hjælpen, du har brug for

Når du går rundt med en drøm om en lydbog, kan vi hjælpe dig på tre måder. Vi kan hjælpe med:

  • Indlæsning
  • Redigering

Når vi hjælper med indlæsning, så læser vi bogen for dig. Du sender bare dit manuskript til os, så indlæser og redigerer vi. Når lydbogen er færdig, sender vi en fil til dig.

Hvis du selv har indtalt din lydbog, men gerne vil have hjælp til redigering og klargøring, kan vi også gøre det. Du sender bare filen til os, så redigerer vi, og du får en færdig fil tilbage.

Vi indlæser og redigerer lydbogen for dig.
900 kroner + moms per indlæst time.

Pris 1

Lydbog - GladGlad

Du indlæser på eget udstyr og vi redigerer lydbogen for dig.

850 kroner + moms per indlæst time.

Pris 2

Lydbøger, vi har arbejdet med, kan du finde på følgende platforme:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.