Redaktør

Professionel redaktør til dit manuskript

Du har skrevet din bog færdig, og nu vil du gerne have feedback på din tekst af en professionel redaktør. Én, der kan hjælpe dig med nye øjne på din tekst, som kan hjælpe dig med at danne struktur i din tekst, så din tekst flyder naturligt, uanset om det er en fagbog eller en skønlitterær bog, du har skrevet.

Hvorfor er det vigtigt at få en redaktør til at kigge på din tekst? En redaktør kigger med kritiske øjne og ser alle de ting, der kan være med til at gøre din tekst endnu skarpere og få dit budskab endnu bedre ud. Det gælder både fag- og skønlitterære tekster. En redaktør er den, der skaber overblik over bogen, der ser det hele lidt fra oven og giver dig feedback på din tekst, så dit budskab kommer til at stå helt skarpt.

Få redaktionel støtte

Vi finder sammen ud af, hvornår i processen du har brug for, at vi som redaktører kommer med i din skriveproces. Skal vi være med fra starten, eller har du brug for løbende i din skriveproces at få andre øjne på din tekst, eller foretrækker du, at vi som redaktører først kigger på din tekst og giver dig feedback, når du har skrevet teksten?

Redaktørprocessen

Det bliver en individuel redaktørproces, vi sammensætter til dig, så du får den redaktørhjælp, du har brug for. Vi har ikke et maks antal gange, vi gennemgår din tekst. Det betyder, at vi arbejder sammen med dig på din tekst, indtil vi rammer præcis dét, du gerne vil udtrykke. Vi gennemgår den, indtil teksten står helt skarpt, så din historie eller viden kommer bedst muligt frem. Vi sætter en stor ære i at bevare din stemme, når vi giver dig feedback på din tekst, da det er din bog, og når du står med den i hånden, skal du kunne genkende dig selv og være stolt af det store arbejde, du har lagt i at gøre din bogdrøm til virkelighed.

Hvorfor kan vi hjælpe dig?

Vi har den faglige viden, der skal til for at gøre din bog til virkelighed. Vi arbejder intenst med tekster. Vi både skriver, redigerer og læser mange forskellige bøger. Det er vigtigt at vide, at der er forskel på talesprog og skrivesprog, når det kommer til tekster, for det er ikke al hverdagssnak, der kan skrives, så det lyder godt på skrift. Det er noget af dét, vi er rigtigt skarpe til og kan hjælpe dig med at holde styr på.

Nyttige links

Når vi har klargjort din tekst og dit budskab står skarpt, har vi også mulighed for at hjælpe dig med korrekturlæsningen og den grafiske opsætning af bogen. Vi kan også hjælpe dig med at lave den til en lydbog.

    Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.