Referencer

Mads-Peder Winther Søby

Mads-Peder Winther Søby

Forlaget Empey

Forlaget Empey siger om samarbejdet
Min varmeste anbefaling af GladGlad ved Pernille og Kenneth.

Jeg har i forbindelse med opstart af Forlaget Empey benyttet mig af GladGlad til logo, korrektur, grafisk arbejde, oplæg til markedsføring og opsætning af såvel fysiske bøger som e-bøger. Pernille og Kenneth har arbejdet meget omhyggeligt og passioneret med opgaverne.

Pernille er arkitekten bag de grafiske udtryk i både udgivelsen ”Når livet går i stykker – en fars beretning” og ”Verden er nu håb og kærlighed”. Hun har været lydhør overfor såvel forfatter-indspark som forlæggerens ønsker. Hun har balanceret ønskerne og skabt et smukt håndværk, som vi på forlaget er stolte over at præsentere.

Forud for processen med udgivelser, var Pernille med til at skabe et unikt logo til forlaget, der inddrog diffuse tanker og ønsker. Vi føler, at hun har skabt et særegent logo, der på fornemste vis kan repræsentere forlaget ude i verden, både på bogrygge og diverse online platforme. Pernille har leveret filer klar til brug, både til Facebook såvel som hjemmesider.

Kenneth har til romanen ”Når livet går i stykker – en fars beretning” leveret et flot og omhyggeligt gennemarbejdet korrektur-arbejde. Faktisk oplevede vi ydelsen som en udvidet korrekturlæsning, hvor Kenneth udover det rent grammatiske, kom med meget brugbare indvendinger i forhold til sprog og indhold.

I forbindelse med udgivelsen af ”Verden er nu håb og kærlighed” var Kenneths rolle en dobbeltrolle, da han både var korrekturlæser og decideret redaktør på udgivelsen. Begge roller blev igen udfyldt til stor tilfredshed for forlaget.

GladGlad har leveret en yderst kompetent service og da de varetager både den grafiske og korrekturmæssige del af en udgivelse, har både forfattere og forlag følt sig i trygge hænder med en komplet løsning. Prismæssigt, leverer GladGlad priser, der efter mit kendskab til branchen, kan matche markedet med fornuftige priser, et flot stykke arbejde og en glæde ved at arbejde med området.

Laura McLaughlin

Laura McLaughlin

Forlaget Forårsbørn

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Pernille Glad fra GladGlad.

Vi søgte hjælp ved GladGlad i forbindelse med opsætningen af omslaget til vores kommende udgivelse. Forfatteren har selv malet og illustreret omslaget, så vi søgte grafisk hjælp til at få den scannet ind, få styr på farverne og placeringen af titel, logo osv., samt optegning af uv-fil.

Vi havde på forhånd en vision om bogens udtryk, og Pernille arbejdede både hurtigt og havde en god forståelse af vores idéer og ønsker undervejs. Pernille var enormt lydhør for vores ønsker, men var også med på kreativitet, da vi undervejs ønskede en anden retning.

Vi har sat særlig pris på Pernilles effektivitet og hurtige respons, så vi har kunnet overholde alle vores deadlines. Derudover er Pernille utrolig rar og dejlig at arbejde med. Vi anbefaler helt klart GladGlad og tøver ikke med at kontakte dem igen til et andet bogprojekt.

Thor Andersen

Thor Andersen

TA.Makeithappen

Min varmeste anbefaling til GladGlad.

Jeg har længe søgt efter den helt rigtige samarbejdspartner til at skrive en bog om mindfulness til børn, og det fandt jeg.

Pernille og Kenneth prøver ikke bare at sælge dig noget eller putte dig i en boks. De er ildsjæle, og det kan man tydeligt mærke, hvilket er meget inspirerende.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil ikke tøve med at lave nye projekter med dem. De holder, hvad de lover – og mere til. De er meget detaljeorienterede og holder sig ikke tilbage med at komme med forbedrende tips og ideer.

De er ikke kun en leverandør, men en rigtig partner på min bogskrivningsrejse.

(Min superstyrkedagbog)

Stine Fentz

Stine Fentz

Coach

Jeg har haft et virkelig godt samarbejde med GladGlad i længere tid. Pernille og Kenneth er så søde, imødekommende og ukomplicerede.

De producerer størstedelen af mit grafiske materiale til min markedsføring og til contentklubben. De er glade i GladGlad og de smitter med den gode energi og evnen til professionelt samarbejde. 👏

GladGlad får mine største anbefalinger ❤

Sophie Berntsen

Sophie Berntsen

Createstories.dk

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Pernille Glad fra GladGlad.

Jeg har samarbejdet med Pernille i forbindelse med et bogprojekt, hvor jeg udarbejdede illustrationer dertil.

Pernille gav en detaljeret og let forståelig brief, som gjorde, at jeg hurtigt forstod konceptet og looket til illustrationerne. Ligeledes er Pernille hjælpsom og nem at arbejde sammen med og er tilgængelig for enhver spørgsmål, hvilket gjorde processen god på trods af en meget kort deadline. Vores samarbejde gjorde, at vi sammen nåede i mål med projektet med et flot resultat.

Jeg kan anbefale Pernille, hvis du ønsker hjælp til korrektur- og redaktørlæsning samt grafisk opsætning af din kommende bog.

Så er Pernille din go-to woman!

Kai Jørgensen

Kai Jørgensen

Forlaget Troldrosen

GladGlad poppede op på linkedin, da jeg havde brug for sparrings-partnere i forbindelse med starten på mit forlag Troldrosen.

Jeg havde som ordblind brug for, at nogen tjekkede stavefejl og kom med råd og vejledning til ting, som skulle luges ud eller plantes om – så korrektur, men også grafisk opsætning, af den første bog “Da de seje tog til Hawaje” nød jeg godt af.

Jeg har også fået tip til distribution, til regler i forbindelse med udgivelse af bøger – hjælp til scanning af de lovpligtige ISBN numre. Jeg har følt at Pernille og Kenneth altid har været klar både på mail og telefonisk, så vi har kunnet sparre med hinanden.

Det er sprog på et niveau, så alle kan forstå, hvad vi siger, så teknikken ikke bliver højt-flyvende elefanter, som blafrer nytteløst med ørerne, men konstruktiv hjælp.

Jeg kan anbefale andre at tage fat på Gladglad og lade dem være med til at rådgive. Sidder du med et bogprojekt eller en idé til et, så tag kontakt til dem.

Thor Andersen

Thor Andersen

Make It Happen

Uden GladGlads hjælp havde jeg ikke fået realiseret drømmen om at skrive en bog. Der er mange ting, man skal vide, og det er en meget lang og hård proces. Det har i den grad simplificeret processen og sparet mig for mange begynderfejl at samarbejde med to kompetente fagligheder. Den løbende sparring har været uvurderlig.

GladGlad er et lille, nyere firma, Hvad de ikke har af mangeårig brancheerfaring, har de bestemt i passion, drive, evner og viden, hvilket jeg vidste, da de tidligere har hjulpet mig med et andet projekt, og derfor var valget nemt.

Jeg vil til hver en tid give GladGlad mine varmeste anbefalinger.

Joy Scheef

Joy Scheef

Forlaget Bird Set Free

Jeg havde ledt længe efter et mindre firma, som jeg kunne mærke var det rigtige for mig. For mig handler jeg meget på mine instinkter og fornemmelser ud fra den energi, jeg møder, og da jeg endelig faldt over GladGlad på facebook, så vidste jeg bare, at det var et godt match. Jeg kunne se på farvevalg og billedvalg, at det var et firma, der var positivt i sind og måske også tænkte lidt anderledes end så mange andre konservative virksomheder.

Det fortalte mig, at her kunne der være rum for at tegne lidt udenfor stregerne, hvilket jeg som person har brug for at have lov til, da jeg ikke følger de normale forventninger, som er til en bog. Der var plads til hos GladGlad, at jeg kunne have lov at være mig uden at skulle forklare mig eller føle mig forkert. Hvis det var dét, jeg ville, så fik jeg det på min måde. Der var konstruktiv feedback, men den endelige beslut-ning var helt op til mig.

Jeg vil både bruge GladGlad igen og vil også anbefale dem til andre.

Diana Lund Andersen

Diana Lund Andersen

Podcast for pårørende

 

De skønne mennesker hos GladGlad har været en kæmpe hjælp for mig i forbindelse med sparring og redigering af min podcast, Podcast for pårørende.

De er altid tilgængelige for feedback på ideer, og kommer også med gode råd til hvordan jeg bliver bedre på de enkelte optagelser.

Det er en kæmpe hjælp. Så mangler du nogen til at redigere din podcast, eller til at få gode råd i forhold til set-up og idé, så vil jeg på det varmeste anbefale GladGlad.

Lone Hvid

Lone Hvid

Forlaget Golden Eagle

Jeg har haft et fint samarbejde med Pernille om at klargøre min første bog til trykning.

Specielt var Pernille god til at rådgive og hjælpe med omslag og at sørge for, at alting kom med og var, som det skulle være, inden det blev sendt til trykning.

Tak for det, Pernille.

Alicia Raff

Alicia Raff

RaffCoaching

 

Det er en fornøjelse at modtage hjælp fra GladGlad.

Det går hurtigt, 2 dage så havde jeg 3 sider fra min hjemmeside RaffCoaching.dk som Kenneth havde skrevet ændringer, kommentar og forbedringer til.

Nemt – let og hurtigt at rette på hjemmesiden. Tak for samarbejdet. Det er ikke sidste gang.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.