Skrivementor

Få hjælp en af skrivementor

Ønsker du at skrive mere på din bog eller måske bøger? Er det nogle gange svært at finde ud af, hvordan du kommer i gang, og hvor du over-hovedet skal starte? Det kan en skrivementor hjælpe dig med. Det er rart at have én med på skriverejsen, da det godt kan være en lidt ensom rejse, og du kan mangle én at sparre med, én at kaste bold med, når du skal vælge, hvilken idé du skal gå med. En skrivementor kan hjælpe dig med at få din bogdrøm gjort til virkelighed.

Hvad er en skrivementor?

En skrivementor er én, der holder dig i hånden og hjælper dig med at finde en retning for dit skriveri. Sammen finder vi ud af, hvad du har brug for, og så laver vi et skræddersyet forløb til dig. Skrivementoren hjælper dig med at holde dig op på de mål, du sætter for dig og dit skriveri. Vi har i for-løbet fokus på et bogprojekt af gangen.

Vi ved, hvor ensomt det kan være at skrive en bog, og det er rart at dele det med én. Især når vi kigger på skærmen, og der ikke sker noget, er det rart at få feedback, men også de dage, hvor det går supergodt, og ordene bare flyver ned på papiret.

Skrivementorprocessen

Vi starter med en introsamtale, hvor vi finder ud af, hvad det helt præcist er, du har brug for, altså, hvordan en skrivementor vil give mening for dig og din bog. Vi skal også finde ud af, om vi er et match.

Efter den indledende snak planlægger vi det første skrivementormøde og sat det i kalenderen med det samme. Det hele foregår over telefonen. Vi ringes ved på det aftalte tidspunkt. Vi planlægger efter hver snak, hvornår vi skal snakke igen, og hvad planen er. Du bestemmer, hvor mange skrivementormøder du har brug for, og hvor ofte vi skal snakke sammen. Det hele foregår i dit tempo, så det passer til måden, du arbejder på.

Hvad hjælper en skrivementor med? 

En skrivementor hjælper, helt kort fortalt, med dét, du har brug for, men hvad er så det?

  • Skaber overblik over din idé
  • Laver en skriveplan med dig
  • Holder dig op på de aftaler, du laver med dig selv
  • Motiverer dig, når du har brug for det
  • Støtter dig igennem hele skriveprocessen
Hvorfor kan vi hjælpe dig?

Vi har den faglige viden, der skal til for at gøre din bog til virkelighed. Vi arbejder intenst med tekster. Vi både skriver, redigerer og læser mange forskellige bøger. Vi har hjulpet mange med at gøre deres bogdrøm til virkelighed, så vi ved, at det kan være en overvældende proces at skrive en bog, og det kan vi hjælpe dig med. Det er noget af dét, vi er rigtigt skarpe til, hvor vi kan hjælpe dig med at få styr på skriveprocessen.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.