Tre tips til at gøre din e-bog til en success.

Tre tips til at gøre din e-bog til en success.

Der er så meget viden derude, der skal deles, og det kan gøres via en e-bog. Der er dog nogle tanker, du skal gøre dig, inden du kaster dig over at skrive alle dine guldkorn ned i en e-bog. 

Allerførst skal du bestemme dig for:

  1. Skal den være gratis?
  2. Hvad skal den koste, hvis den ikke skal være gratis?

VI har selv skrevet os op til mange nyhedsbreve, hvor man får en gratis e-bog med, men de bliver tit bare glemt uden at blive læst. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvad du vil med din e-bog! Er det for at dele din viden, eller vil du give læseren en forsmag på, hvad du kan hjælpe med?

Ting du skal tænke over:

  1. Længden af din e-bog (på et tidspunkt bliver det en bog 😉)
  2. Opsætning / Design
  3. Hvor vil du dele den henne?

Længden af din e-bog kan være afgørende for, om din modtager får den læst. Derfor skal du skrive korte sætninger uden fyldord, men selvfølgelig skal tekstens budskab og mening være til stede. Skal dine pointer understøttes med grafer eller tegninger?

Opsætningen gør også en KÆMPE forskel. Den er med til at fremhæve den viden, du gerne vil dele med læseren. Det er vigtigt at gøre e-bogen overskuelig at læse. Ingen kan lide en wall-of-text, så det er vigtigt at bryde teksten op og gøre den mere tilgængelig.

Derfor er det vigtigt, at du får læst korrektur på den, når den er færdig. Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med, så dit budskab kan komme til at stå helt skarpt.

Til sidst skal du sørge for, at e-bogen bliver sat op. Er den ikke sat ordentligt op, fanger du ikke din modtagers opmærksomhed. Det skal se godt ud, og der skal være en rød tråd. Her kan vi også hjælpe dig, så du står tilbage med en gennemlæst og gennemrettet tekst i en e-bog, der er sat flot og overskueligt op. Tag fat i os, så finder vi sammen ud af, hvad du har brug for.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så dit budskab kommer til at stå så skarpt som muligt, så du kan få det ønskede resultat ud af dit hårde arbejde.