Vores process

^
STEP 1: SAMTALE

Du booker en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for. Har du brug for hele pakken, eller har du kun brug for den grafiske opsætning? 

^
STEP 2: KORREKTURLÆSNING/REDAKTØRLÆSNING

Vi får teksten, læser den igennem og sender rettelserne (korrektur eller redaktør) retur til dig. Du kigger dem igennem og får dem inkorporeret i teksten. Det er vigtigt for os, at det er din tekst og din stemme. Det sætter vi stort fokus på, når vi retter. Sammen finder vi ud af, hvor mange korrekturgange der er brug for. 

^
STEP 3: GRAFISK OPSÆTNING

Dette er både omslag (forside og ryg) og indhold (selve teksten). Har du en idé til omslaget, tager vi udgangspunkt i dét, ellers kommer vi med en idé. Siderne sætter vi op, så bogen fremstår bedst muligt, og det inkluderer også billeder og grafer. Når vi er kommet frem til et endeligt resultat, får du en trykklar fil, du kan sende direkte til dit valgte trykkeri (mangler du et trykkeri, kan vi komme med anbefalinger).

^
STEP 5: LYDBOG

Vi indtaler bogen for dig og leverer en færdig fil til lydbogsplatformene. Vi kan også hjælpe dig, hvor du selv indlæser bogen. Vi redigerer den og leverer en færdig lydbog til dig. 

^
STEP 6: DIN BOG ER KLAR

Nu står du med din bog i hånden, og den er klar til at komme ud i verden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.